Yleisehdot, maksu ja palautus

 


Yleisehdot


Rekisteröityminen

Tilauksen tekeminen edellyttää rekisteröitymistä. Ensimmäisen tilauksen yhteydessä kuluttajan tulee:
1) Rekisteröityä kuluttajana jyväsfoto.com asiakasrekisteriin ilmoittamalla nimensä sekä muut pakolliset tiedot.
2) Antaa suostumuksensa, että jyväsfoto.com rekisteröi henkilötiedot asiakasrekisteriinsä.
3) Asiakas sitoutuu antamaan oikeat tiedot.

 

Rekisterin käyttötarkoitus
Tietoja käytetään tuotteiden toimittamiseen asiakkaille sekä tarjousten toimittamiseen.
Lisäksi seurataan asiakkaiden ostokäyttäytymistä.

Tunnistusta varten talletetaan ip-osoite, nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite ja tilaushistoria

 

Yksityisyys ja tietosuoja

Jyväsfoto.com asiakastiedot ovat luottamuksellisia.

Jyväsfoto.com sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja muille tahoille.

Kuluttajan tulee noudattaa tarkkaavaisuutta ja huolellisuutta verkkokauppaa käyttäessään.

Jyväsfoto.com ei pyydä eikä tallenna kuluttajasta
a) pankkiyhteystietoja
b) luottokorttitietoja

 

Tuotteet ja hinnat

Verkkokaupassamme olevat tuotteet ovat toimitettavissa postitse Suomessa oleviin osoitteisiin. Pyrimme ilmoittamaan tarkat tuoteselosteet kunkin tuotteen yhteydessä, emme kuitenkaan vastaa tuotetiedoissa olevista virheistä. Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron. Myytävissä tuotteissamme pääosiltaan ei ole takuuta, ellei erikseen tuotetiedoissa näin mainita. Muistathan, että takuut myöntää aina tuotteen valmistaja, ei kaupat.

Sähköinen ostokuitti

Emme toimita paperikuittia tuotteen mukana. Saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen jossa linkit mistä pääset tarkastelemaan tilaustasi ja tallennettua kuitin PDF-muodossa

 Maksutavat

 

 

Heti maksu - Verkkopankit, Kortit, Jousto, Collector, Euroloan, Neocard

Paytrail Oyj maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien pankkien maksupainikkeet. Paytrail on sinulle turvallinen maksutapa. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Paytrail Oyj (y-tunnus 2122839-7) ylläpitämä palvelu.

Checkoutin-maksutavat-kuva

Verkkopankilla
Nordea, OP, Säästöpankki, POP, Aktia, Daske Bank, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, SP/OmaSp


Pankkikortit, luottokortit
Visa electron, Visa, Mastercard
 

Neocard
Neocard 2.0 on citykiitäjien, himoshoppaajien ja bilehileiden ehdoton etukortti.
Neocardilla saat vaihtelevia tarjouksia ja etuja mm. Katso lisää: www.neocard.fi

 

Osamaksulla
Lue lisää meidän osamaksuvaihtoehdoista: Osamaksu vaihtoehdot

  • Jousto osamaksu
  • Collector osamaksu
  • Euroloan osamaksu

 

PayPal-maksu
Voit maksaa erilaisilla luottokorteilla, visa electronilla, tai käyttää PayPal-tilisi varoja maksamiseen.


Tilisiirto sähköpostiisi
Maksat tilauksen loppusumman suoraan tilille: Nordea: FI70 1544 3000 0945 86. Saajana: Jyväsfoto

Maksussa ei ole viitettä. Kirjoita selitekenttään tilausnumerosi. Maksutiedot saat tilausvahvistuksessa sähköpostiisi.

 

Noudettaessa käteinen/kortit
Kun valitset toimitustavaksi nouto, ja haluat maksaa noudettaessa, voit maksaa käteisellä tai kortilla ostoksesi.


 


 

Peruutus ja palautus

 

Palautukset maksaa asiakas.

Palauta osoitteeseen: 

Ari Nurmela
Lehtorannantie 20 A35
40520 Jyväskylä

(Varastossamme ei ole jakeluosoitetta)

 

 

Tilauksen peruuttaminen

Tilauksen peruuttaminen on mahdollista jos sitä ei ole vielä toimitettu. Nopeimmin voit peruuttaa tilauksen vastaamalla tilausvahvistussähköpostiin ja ilmoittamalla tilauksen peruutuksesta. Muista säilyttää viestiketju vastatessasi tilausvahvistukseen. Mikäli olet ehtinyt maksaa tilauksesi, ilmoita peruutusviestissä myös tilinumerosi maksun palautusta varten. Luottokorttimaksussa palautamme jo veloitetun summan takaisin samalle luottokortille jolla maksu on alun perin maksettu. Mikäli tilaus on jo lähetetty, lähetys tulee palauttaa asiakaspalautusohjeiden mukaisesti. Asiakas hoitaa itse palautuksen toimituskulut. Tilauksen peruuttamislomakkeen linkki on lähetetty tilausvahvistuksen yhteydessä sähköpostiisi, ja löytyy verkkokaupan etusivulta.


Asiakaspalautus

Asiakkaalla on Kuluttajansuojalain mukaan 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus verkkokaupasta tilaamilleen tuotteille. Palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä ja alkuperäisissä myyntipakkauksissaan. Eli siinä kunnossa kuin asiakas on sen saanut. Tuotteiden suojakalvot ja muovit täytyy olla paikallaan ja myyntipakkaus moitteettomassa kunnossa. Osa tuotteistamme postitetaan ilman myymäläpakkauksia joten luonnollisesti tällaisten tuotteiden ei tarvitse olla myymäläpakkauksissaan. Tuotteiden tulee olla kuitenkin käyttämättömiä. Asiakkaalla on siis oikeus tutustua heti ostaessa tilaamaansa tuotteeseen samalla tavalla kuin se olisi mahdollista normaalisti kaupasta ostettaessa. Eli palautettavaa tuotetta ei voi ottaa käyttöön.

Mikäli tuote palautuu myyntikelvottomana: se on silminnähden käytetty, likainen, rikki, pakkauksesta puuttuu osia tai sinetöity myyntipakkaus avattu, emme voi palauttaa tuotteen hintaa.

Noudetuissa tilauksissa ei ole palautusoikeutta. Palautusoikeus koskee ainoastaan verkkokaupan kautta tehtyjä ja Itellan tai Matkahuollon kautta Suomeen toimitettuja tilauksia.

Palautusoikeus ei koske myöskään yritysostoja.

 

Palautettava / vaihdettava tuote 

Palautettavan tai vaihdettavan tuotteen tulee olla samassa kunnossa kuin missä sen sait. Eli esimerkiksi  pakkaus ja käyttöohjeet ja muut lehtiset tulee palauttaa myös. Pakkauksen tulee olla ehjä eikä tuotteessa saa näkyä käytön jälkiä. Esimerkiksi suotimen pinnan tulee olla täysin puhdas (katso valoa vasten). Tuote ei saa olla kostunut tai muutoin vioittunut. Emme voi myydä esimerkiksi avattua muistikortin pakkausta enää uutena tuotteena.

 

Rikkinäinen tuote

Meillä tarkistetaan jokainen elektroninen laite ennen asiakkaalle luovuttamista. Joskus käy niin että tuote onkin valitettavasti jo valmiiksi rikki tai viallinen eikä toimi kunnolla tai ollenkaan. Mikäli näin on päässyt käymään, ota meihin yhteyttä joko sähköpostitse vastaamalla  tilausvahvistukseen tai puhelimitse. Muista säilyttää viestiketju sähköpostissa! Emme kuitenkaan vastaa, mikäli tuote rikkoontuu hetken ajan päästä kun tuotetta on käytetty. Tällöin vika ei ole johtunut myyjästä, tai kuljetuksesta. Tällöin tuotteen valmistaja vastaa rikkoontuneesta tuotteesta. Mikäli tuotteessa on valmistajan takuu, on valmistaja korvausvelvollinen, mikäli rikkoontunut tavara on mennyt takuuaikana rikki. Ilman takuuta tai takuuajan ulkopuolella rikkoontunutta tavaraa ei valmistajan ole pakko korvata. Huomaa, että tuotetakuut myöntää aina tuotteen valmistaja, ei kaupat. Mikäli myymissämme tuotteissa on takuut, imoitetaan siitä erikseen tuotteen myyntisivulla. 

 

Tuotteen pakkaaminen

Palauta tuote mikäli mahdollista samassa paketissa tai kuoressa missä se tuli. Muutoin pehmusta tuote postitusta varten vähintään yhtä hyvin kuin miten se oli toimitettu. Älä käytä paketin tai kuoren sulkemiseen niittejä!

Palautukseen tulee liittää aina mukaan viesti palautuksen syystä. Tämä myös siinäkin tapauksessa vaikka asiasta olisi esimerkiksi puhelimessa tai sähköpostitse keskusteltu. Liitä mukaan joko tavaroiden mukana saamasi kuitti tai kopio siitä. Tämä nopeuttaa palautuksen käsittelyä. Mikäli kuittia tai kopiota ei ole mahdollista lähettää palautuksen mukana on palautukseen liitettävässä viestissä käytävä ilmi lähettäjän nimi, osoite, puhelinnumero tai sähköpostiosoite, tilausnumero, tiedot palautettavista tuotteista, tiedot tilalle vaihdettavista tuotteista sekä tilinumero mahdollista rahan palautusta varten.

 

Rahojen palautus

Mikäli tuote tai tilaus palautetaan ilman vaihtoa toiseen tuotteeseen tai tilalle vaihdettava tuote on halvempi kuin alun perin maksamasi tuote palautamme kauppahinnan tai hintojen erotuksen asiakkaan ilmoittamalle pankkitilille. Palautusta varten ilmoita palautuslähetyksen yhteydessä IBAN-tilinumerosi! Luottokorttimaksussa palautamme hyvitettävän summan takaisin maksussa käytetylle luottokortille.

Mikäli haluatte vaihtaa tuotteen toiseen, hyvitämme palautetun tuotteen hinnan uuden tilauksen loppusummasta.

Jos tilaus palautetaan kokonaisuudessaan hyvitämme myös tilauksen toimituskulut. Mikäli tilauksesta palautetaan vain osa tuotteista ei toimituskuluja hyvitetä.

Maksusuoritus palautetaan pääsääntöisesti 20 vuorokauden kuluessa palautuslähetyksen saapumisesta. (Kuluttajasuojalain mukaan kauppiaalla on 30 vuorokautta aikaa palauttaa maksu)

Huomioithan että asiakaspalautuslähetysten kulku postissa kestää normaalia postia pidempään, joskus jopa yli viikon. Saat kuittauksen sähköpostiisi kun olemme vastaanottaneet palautuksen ja palautus on käsittelyssä.

Mahdollisissa maksetuista hupitilauksista peritään rahanpalautuksesta 20e, tilauksen aiheutuneesta työmäärästä ja muusta ylimääräisestä kulusta. Näissä tapauksissa rahanpalautus kestää kuluttajasuojalain mukaisen 30 vuorokautta. Eli olethan varma, että haluat tilata ja maksaa tilaamasi tavarat, ennen kun teet tilauksesi. Jos kuitenkin olet maksanut tilauksen ja tulet oikeasti katumapäälle samantien, niin ottakaa meihin yhteyttä puhelimitse.
- Esimerkkinä: Tilataan ja maksetaan tilaus. Kun kaikki on ok, perutaan tilaus heti välittömästi saamatta tilaamia tavaroitaan.

Asiakas hoitaa itse tavarapalautuksen toimituskulut. Emme maksa niitä takaisin. Ota meihin yhteyttä, niin saat palautusohjeet.